det var visst lite mer än ett par teskedar.

IMG_20170814_200404_141

Det har varit både lätt och svårt. Idag. Gjorde gott att kliva i gummistövlarna ikväll och plocka rött guld. Bara låta tankarna och känslorna röra på sig som de ville och behövde.

Gick bättre än jag trodde att vara rationell, att lite försiktigt säga hej till min dator och börja på. Fast nog så trött på eftermiddagen och liksom med känslan av att ha gått i högklackat en hel kväll. Lättad hursomhelst att gråten inte var stor och tröskeln inte hög.

Hel är jag inte och kan ärligt förvånas över hur mycket konstigheter, som detta huvud sist och slutligen tycks härbärgera. Hur det inte längre tänker och fungerar som förut. Inte bara på ett dåligt sätt, utan snarare på ett nytt och obekant.

Så ler jag också. Åt mej själv. Som där i början på juni nånstans trodde att det är väl en liten dipp, som ska gråtas ut och vilas bort. Bara.

Haha.

Stryker mej själv över håret och liksom sätter huvudet på sned i ödmjuk förståelse. Nej, det var visst ett par teskedar mer än en liten dipp. Det var visst det.

Annonser

6 reaktioner på ”det var visst lite mer än ett par teskedar.

  1. Du är på en resa som är längre och mer lärorik än vad du trodde från början. En resa som kommer att lära dig oerhört mycket om dig själv. En del steg blir långa och tar dig långt, sen kanske du behöver gå tillbaka lite. Gå myrsteg.
    Varje steg, oavsett vilken sort, kommer att hjälpa dig. I det långa loppet.

  2. Läser ikapp och ord känns liksom överflödiga, skickar en stor varm cyberkram istället♥♥♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s