poff!

IMG_20170819_124812_103

Jag vet. Behöver inte ursäkta. Behöver inte skriva. Ändå fattas bloggen mej när inget blir skrivet på några dagar. Fast jag har varit och är så väldigt mycket mera offline sedan yogaretratet. Skönt detoxad.

Jag var ledig igår. En liten gudagåva. För ävenom det gick bättre än jag trott att börja jobba, så har jag varit trött. Släptrött. Glömt saker. Varit okoncentrerad. Så jag gick till skogs direkt efter frukosten igår. Med huvudvärken och med bärhinken. Kom hem tre timmar senare med genomblåst huvud och massor av hallon och blåbär. Nu ryms inte mer i frysen.

På en vecka.

På en vecka. Några dagar. Har energin börjat röra på sig. Det är helt knäppt hur tydligt det känns. Efter en lång, lång tids stagnation känner jag hur det släpper både i kroppen och huvudet.

I början av veckan fick jag ett mail av min ena yogalärare i Sverige. Poff. Så rörde något på sig. I andra sammanhang har det också plötsligt poffat till. Skuttat oväntat framåt. I samtal har svar mitt i allt bara varit där. På plats. Poff poff.

Galet intressant.

Poff.

För en vecka sedan stod ännu allt så väldigt stilla. Idag har jag plötsligt tackat ja och påbörjat min resa mot det arbetsliv, som jag föreställt mej i flera år redan. Jag vet liksom precis hur jag vill det ska se ut. Hur det kunde vara. Kunde kännas. Och plötsligt är det inte så hopplöst långt borta.

Ja, jag vet. Jag pratar i gåtor. Förlåt mej. Men mot slutet av nästa vecka ska jag nog kunna berätta lite mer. Tills dess myser jag runt i en kropp, som knäpper, pyser och böjer sig med allt större mjukhet. Herregud så låst allt har varit!

Oh ja, och imorgon får jag köra till Vasa för att yoga och bli gongbadad. Wahe Guru, det rör på sig.

Annonser

3 reaktioner på ”poff!

  1. Underbart att läsa 🙏🏻🙏🏻

  2. Spännande värre! Då jag själv känner mig som om jag sitter fast i lera är det helt fantastiskt att läsa här. Längtar liksom till slutet på veckan så att jag får någon liten mera ledtråd. Kramar <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s