mrs yogaadmin.

IMG_20170825_132626_076

Ledig fredag och jag har äntligen ro att skriva. Har varit en intensiv vecka och fast jag fungerar okej i vardagen, så märker jag ju nog att allt extra tar på krafterna onödigt mycket.

Jobbat kväll, hållit yogaklass, varit hos en underbar psykolog, pratat med mina yogalärare och varit på prao hos ett företag jag ska söka jobb hos. Puh. Igårkväll var jag som en trött golvmopp, men samtidigt glad.

Jag ska alltså jobba som administratör för Kundaliniyoga institutet. Wahe Guru! Ett arbete som vi utvecklar tillsammans, jag och mina lärare, och jag är så innerligt tacksam att jag blev påtänkt när behovet dök upp. En av mina största arbetslivsdrömmar har i många år varit att få jobba hemifrån, få grotta ner mej i administration, arbeta självständigt, men ändå vara en del av något större.

Det är inte ett heltidsjobb, utan jag ska kombinera det med deltid på annat håll. Den biten är ännu under bearbetning, så att säga, men är övertygad om att det kommer lösa sig snart. Ynnesten att få vara prao en halvdag på ett jobb jag söka var sååå roligt. Ett fysiskt jobb, så helt olikt det jag har nu, men som tilltalade mej lite oväntat. Är det rätt, så får jag jobbet, om inte så letar jag vidare. Tillit var det ju.

Så imorse åkte jag in till stan för att skämma bort mej själv. Min gamla laptop har ganska så definitivt sagt upp kontraktet och med tanke på att den ska vara mitt arbetsverktyg, så investerade jag idag i en ny trotjänare.  Hade vissa kriterier, så det blev en relativt kostsam historia, men shit vad värd jag är den. Punkt. I början på nästa vecka får jag hämta hem den, my precious, färdigt installerad och fixad så att den till fullo kan vara min högra hand.

Att sånt. Nu ser jag framemot en långsam och vilsam helg.  Har rivjärn i halsen och snor mellan öronen… Hej, ingefärsöverdos!

Annonser

6 reaktioner på ”mrs yogaadmin.

  1. Åh, vad glad jag blir för din skull! Vilket perfekt jobb för dig! Det är du så värd. Kram och hoppas du mår bättre på alla sätt snart.

  2. Låter optimalt! Tänkte nog att det var något sådant i samband med KY-utbildningen i dina trakter 🙏🏻 Grattiskramar ❤️

  3. Så glad för din skull 💜💜💜

  4. Yess!! Klippt och skuret för dig! Och fint med variation också, både hemmajobb framför datorn och mera fysiskt utanför hemmet. Perfa! Gladglad i hjärtat för din skull <3

  5. Wahe Guru och hjärtetack till er ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s