med en tunna över huvudet.

cof

Har haft huvudet fullt av snor (ursäkta) sen slutet av förra veckan och befinner mej fortfarande i ”är det bara jag som har en tunna över huvudet?”-läge. Inte jättesjuk, men absolut inget glädjepiller heller.

Stel och öm i varje muskel och morgonyogan har mest bestått av att frigöra luftvägarna och att försöka töja ut och få igång nånsorts verksamhet i musklerna. Inte särskilt hög grad av andlighet, innerlighet och hängivenhet. Ändå milsvid skillnad att det blir gjort, i någon form, än att bara stappla ut i dagen. Med täppta bihålor dessutom.

Men är det inte konstigt hur en liten förkylning (allt är relativt) kan sätta hela systemet ur spel. Ingenting smakar, allting är jobbigt medan alla andra springer i skogen, står på huvudet i vackert motljus och är fulla med höstpepp. Jag ba… snörvel och harkel. Men det går ju över.

*** **

På tal om tunna över huvudet. Jag har visserligen städat en del i mina blogglistor, på Instagram och överlag låtit mitt slösurfande smalna en aning, men är det inte lite stiltje? Bloggar uppdateras inte lika frekvent och ja, det är lite mindre fart i flödet helt enkelt. Gäller ju även mej själv. I ärlighetens namn väldigt skönt, för jag hinner och orkar fortfarande inte riktigt med.

Stråk av tröttma i huvudet finns fortfarande kvar, trots att jag överlag fixat det fint att vara ute i vardagen igen. Tror att det är mycket tack vare känslan av framåtrörelse i energin, att hopplöshet har lösts upp och att jag släppt taget om mycket. Det allra mesta tillskriver jag yogan -att den blir gjord även om det är segt och snorigt- och att jag hållit ut i lotusen. Wahe Guru för teknikerna!

Annonser

10 reaktioner på ”med en tunna över huvudet.

 1. Jag tycker också att det känns som stiltje. Seg som jag själv är kan jag bara ge värmen här som orsak. <3

  • Inget dåligt i sig med stiltje, faktiskt skönt tycker jag. Sen är det ju en utmaning att orka i värmen, keep up och kram! ❤️

 2. Usch för förkylning och jag tänker stiltje i bloggvärlden kanske är ett tecken på att allt har dragit igång för snabbt i vardagen, så är det iallafall för mig. Kram♥ och krya!

  • Bara så olikt tidigare sensomrar/höstar då bloggsfären brukar spurta igång som bara den :) men som jag skrev åt Marika så är det bara skönt. Att det får vara lite mjukt och inta så hysteriskt tempo. Kram och hoppas din vardag är snäll mot dej ❤️

 3. Tänker lite som Ulrika att det är så att semestrar är slut osv. Tiden räcker inte till alltid.
  Jag vet att jag själv varit dålig på att skriva det senaste p g a allt kaos inombords och fr o m nästnästa vecka blir det ännu mindre eftersom jag då börjar jobba heltid. Hur ska det gå?! Haha
  Man får se till att rå om sig själv helt enkelt. Skrivandet kommer när andan faller på. :-) Det får inte bli ännu ett måste.
  Kram på dig! <3

 4. Hoppas du mår bättre. Stlltje i bloggvärlden, absolut. Tror det har med formen att göra. Tidigare skrev alla väldigt regelbundet oavsett semester eller uppstart, nu är det inte lika självklart längre. Och jag följer inte många längre, bara några stycken men tycker du är ganska flitig på uppdateringar, tack för det! Kram <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s