nämen, det får bli en höstlista.

IMG_20170830_181236_793

Beskriv din höst med tre ord.
Jag vet inte.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Jag älskar höst! Det är min årstid. Jag tycker om dofterna, det mättade syret och färgerna. Jag tycker om skymning och svarta nätter. Jag tycker om kravlösheten – fast det i och för sig alltid är legitimt att mysa i soffan, så är det liksom ännu mera självklart när kvällarna mörknar.

Hur höstmyser du?
Jag ser till att lapa i mej så mycket natur som möjligt. Vara ofta i skogen eller vid något vatten. Prioriterar att få dagsljus mot ögonbottnen istället för att stressa med saker inomhus – vintern är lång för sådant sen.

Och såklart. En massa tv-serier, film, böcker, Instagram och bloggar ♥
Och choklad.

Hur ser din höstoutfit ut?
Den ser lika ogenomtänkt ut som min sommar dito, vår dito och vinter dito. Jag är inte mer intressant än så.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Göra klart hemmakontoret så jag får tillräckligt med space för mina kommande uppdrag, vilket hänger ihop med att jag måste (vill) få röjt undan en del surdegar och igengrodda hörn (men först går jag ut i skogen!).

Bästa musiken för regniga dagar?
Jag är inte musikmänniska. Skulle ärligt aldrig falla mej in att tex. lägga mej i soffan och lyssna på musik. Lika lite som att jag lägger mej i soffan och lyssnar på en pod. Jag är inte en lyssnande människa. Däremot, på tal om poddar, så lyssnar jag faktiskt numera på ett fåtal, noggrant utvalda – men gör det när jag tränar i garaget eller går långa promenader (se där, har lärt mej ha hörlurar såhär på äldre dar). I hallonsnåret och blåbärsskogen har jag senaste veckorna lyssnat ikapp alla avsnitt av Skäringer & Mannheimer, fan vad bra de är!

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Har harvat genom alla säsonger av House of Cards i sommar. Tyckt oväntat mycket om den, trots att jag annars inte går igång på dylika (kostym och pennkjol) serier. Förväntar mej att hitta en serie för hösten nu. Är kräsen som få.
Tycker överlag det sällan kommer bra filmer idag – jag är ju den som hellre ser en actionrulle än ett kärleksdrama (förlåt, men snark).

Vad är den höstigaste maträtten?
Den som kan tillredas på fem röda och som det finns ingredienser hemma till. Året runt.

Var hänger du helst under helgen?
Hemma. Alltid. Jämt. Helst.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Nej, men det blir väl något yogaretreat, eventuellt både som duty and pleasure.
Vill ju verkligen, verkligen inte vara hemma över julen, men pga ovisshet med jobb, så har vi inte bokat något. Lever ändå med förhoppningen att julmiddagen intas på lämplig restaurang i någon mysig kullerstensgränd en bit söderut (minus palmer, för så långt har vi inte råd att åka just nu).

Hur förbereder du dig för vintern?
Inte ett dugg. Den kommer när den kommer. Vantar och halsduk ligger på hatthyllan året om.

Annonser

10 reaktioner på ”nämen, det får bli en höstlista.

  1. Åh lista. Kanske ska kopiera den jag också, har en låg och smärtsam dag, men den här livade upp! Och vingarna, som en stor mäktig rovfågel (det var min första association så jag skriver väl den!) Kram kram!

    • Åh, jag har så gärna ett par starka vingar! Kanske en falk, en mäktig örn?! Härligt, kraftfullt ❤️ Kram och hoppas idag har varit en bättre dag !

  2. Å vad jag gillar dina listor. Kanske kopierar jag med. Kram

  3. Listor är alltid kul och fint att läsa om din höst Kram

  4. Vilken härlig höstlista! Jag är inte heller en lyssnande person :) Listan kanske jag snor ;)
    Kram Cia

  5. Bra lista – alltid kul med ett lite annorlunda perspektiv. Den lånar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s