jodå, jag lever.

cof

Är fullt levande. Ävenom det inte märks här. Har bara gått all in med att komma underfund med nya jobbet och anpassa mej till ett helt nytt dagsupplägg.

Jag börjar sju eller halv åtta på morgnarna och så är det fullt ös till halv två när jag slutar. Korta, intensiva dagar. Har hand om förskolornas mellanmål och frukostar. Kör ut lunchmat. Hjälper till i köket. Och tycker det är väldigt roligt, om än småstressigt och bundet till särskilda klockslag.

Känns såklart i kroppen att jag är i ständig rörelse, att jag lyfter många (en del rätt tunga) lådor varje dag och hoppar in och ut ur bilen. Men ändå inte så att jag är helt slut och får ont, nej, snarare förnöjd! Denna min kropp vill jobba. Den vill ha rörelse. Fast tänker se till att få massage regelbundet, så att jag hålls hel och kurant.

Att jag skulle vara såsig i huvudet var jag också förberedd på. Och visst vet jag att jag lever – särskilt som jag inledde allt detta nya i pms-veckan och verkligen fick kämpa med tankespöken och känslan av otillräcklighet. Tänker att om jag fixade första dagarna med nästintill totalstopp i hjärnan, så kommer jag nog fixa fortsättningen också.

Sen är det riktigt lagom att ägna en stund varje dag åt att komma in i yogaadmin-arbetet. Få sitta på rumpan, lyssna på något mjukt mantra och fullt ut få ägna mej åt det jag i så många år velat göra, men inte vetat hur jag ska få till.

Så jodå, jag lever. Är. Andas. Jobbar rejält, men har en skön kontrast att luta mej mot… och en septemberskog att ösa Prana ur. Sat Nam.

Annonser

4 reaktioner på ”jodå, jag lever.

 1. Härligt att du lever och jag hoppas att du nu har hittat rätt och får frihet att utvecklas i ditt framtida ”jobbande”. Fint också att tänka på hur länge vi har följt varandra och jag minns när du jobbade med bara yogan och på plantskolan… kanske är way back..? Stora kram och alla lyckönskningar♥

  • Dryga sju år sedan jag hade tjänstledigt sist och jobbade heltid som yogalärare i två terminer + sommarjobbade på plantskolan :) Så ja, hur länge har vi inte följt varandra ♥
   Varm kram!

 2. Så lustigt, tänkte samma som Ulrika om plantskolan du var på :) Det här låter så skönt, kombinationsjobb tror jag stenhårt på. Kraaam ❤️

  • Jag tror det passar mej detta. Att göra lite av varje. Få känna att jag lever, men ändå inte ha fööör mycket.
   Kram och tack för allt råg du ger mej i ryggen ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s