wahe guru helt enkelt.

cof

Så mycket som varit i baklås. Så mycket som varit lagt på is. Så mycket som jag inte mäktat med. Inte haft lust med. Inte kommit mej för.

I flera år har långpass i skogen utgjort en stor del av mitt välmående. Jag har tagit mej tid att vara ute länge. Njuta, röra på mej och bara vara. Men så är det lite som med meditation – när man känner att man inte har tid, så borde man ju meditera ännu mera…! Lite så har det varit med mej och skogen. Jag har bara tagit några nypor nu och då, fast jag i sanning borde ha trampat så mycket oftare på barriga stigar och andats grön energi för att hållas hel(are). Jag har nog också gjort det, men inte alls i samma utsträckning som förut. Bara gått de korta rundorna kring husknuten och inte varit nyfiken nog att utforska nya stigar.

sdr

Nu känner jag äntligen att lusten finns där igen. För de längre stunderna och för de stigar, som går lite längre bort.

Som att hela jag andas ut. Andas ut allt som hejdat mej och satt käppar i hjulet. Jag har nog hållit andan mer än jag förstått.

Hur skönt var det inte därför imorse, när jag relativt tidigt tassade iväg genom färgmättad skog och spegelblanka vatten. Vått gräs, röda lingon och så ljuvligt doftande luft, sådär som bara september kan erbjuda.

cof

Bästa sättet att starta en söndagmorgon med. En söndag som annars till stor del kommer tillbringas mellan en stolsrygg och ett tangentbord. Kontraster, som tycker om varandra och som får mej att må bra. Wahe Guru helt enkelt.

Annonser

4 reaktioner på ”wahe guru helt enkelt.

  1. Härligt och det är verkligen Nina för mig, dina tassande steg på mjuka stigar! Kram

  2. Åh vilka lavmarker du springer i! Ser ut som rena paradiset för en renägare som ständigt ser efter bete för renarna <3 KRAMAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s