fredag och måndag jämt.

IMG_20170928_195209-ANIMATION

Hjälp, vad veckorna bara rusar iväg nu! Det är fredag och måndag jämt. Och denhär veckan har varit galet intensiv med massor av yogaadmin-jobb, yogaklass och igårkväll föreläsning med the one and only Kalle Zackari Wahlström. Han var ju så bra. Såklart.

Alltid svårt att sätta ord på hur det är att se en person, som man följt ett bra tag och verkligen sett framemot att se IRL. Starstrucked? Njae. Bara så väldigt roligt att lyssna på honom, se honom och konstatera att han är precis sådär som han sett ut att vara på tv. Träningsinspirerad? Njoo. Är bara så väldigt mycket igång på jobbet att jag inte riktigt har behov av att lyfta min skivstång från golvet eller svinga kettlebellsen, men mer och mer får jag längt ut i garaget och vartefter kroppen anpassat sig till vardagsbelastningen så kommer jag absolut att njuta av styrketräningen igen.

Egentligen ett måste att underhålla kroppen extra mycket nu. Har faktiskt börjat få känningar av mitt kära karpaltunnelsyndrom, men jag var snabb med att sätta in prehabrörelserna och kan åtminstone tillsvidare hålla de värsta domningarna borta. Amen. Det är de många obekväma lyften och att jag verkligen behöver använda all greppstyrka jag har för att fixa jobbet så smidigt som möjligt, som påfrestar onödigt mycket. Men som sagt, jag har mina rörelser och de är guld värda.

Så ja. Fredag igen. Blir en hösthelg med trädgårdsfix inför vintern, adminjobb och så har jag lust på många avsnitt tv-serier och att få börja läsa Mannen som sökte sin skugga (fast kommer tänka på Michael Nykvist som Blomqvist med sorgset hjärta). Njuta och vila. Hoppas du får det också!

Annonser

3 reaktioner på ”fredag och måndag jämt.

  1. Njuta och vila. Jaaa, fr o m just nu är det vad som gäller.
    Krya på det onda och hoppas att det släpper snart!
    kram <3

  2. Kul att se och höra Kalle live. Kan tänka mig att det är väldigt likt hur han är i rutan. Den här säsongen av hans program har min entusiasm för honom minskat lite, han känns lite barnslig. Men det är kanske bara jag som är snobbig eller vant mig vid hans stil och förväntat mig något mer… Hursom, att få lite ny input sådär är härligt.
    Och skönt att du har dina rehabövningar, precis som jag har mina! Kör igång nu i veckan när jag blivit helt frisk. Kram och hoppas helgen inte gått för snabbt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s