inte helt kalibrerat.

IMG_20171012_144614.jpg

Jag tänker ungefär hundra gånger om dagen att ikväll ska jag skriva något. Eller så kan jag knappt vänta på att komma hem från jobbet så jag får plita ner det som pockat på uppmärksamhet hela dagen. Sen är det plötsligt go’natt och jag somnar med en bok över ansiktet.

Jag njuter av omställningen i tillvaron, för fulla muggar, men det är tar mer tid att kalibrera dagarna än jag trodde från början. Alla som arbetar hemifrån, eller har gjort det, vet vad jag menar. Nu gör jag ju det inte på heltid, men det är inte heller bara att rycka på axlarna och tro det blir gjort på någon minut här och där. Det kräver struktur och en stor förmåga att nonchalera dansande dammråttor, högar med skitiga kläder och mat som inte kokar sig själv.

Men det får vara så.

Livet måste och kan inte i vara kalibrerat i absolut rätt mått jämt.

Så har det också varit intensivt med ett och annat senaste veckorna. Roliga hållpunkter i tillvaron, men som ändå blir ett litet skav när jag inte fått vara queen över min egen tid fullt ut. Men nu är jag ändå ute på andra sidan med flera större sjok av åtaganden för yogainstitutet – grovjobbet är gjort och jag har börjat få koll på läget. Wahe Guru.

IMG_20171012_145206.jpg

Såpass koll att jag kan ligga i mossan mellan varven.

Och såpass koll att jag hoppas ha mer tid över till att skriva mera här och att läsa era bloggar, jag har släpat hopplöst efter och nej, det är ingen stor sak, men jag saknar Den Dagliga Läsningen i bloggsfären. Samtidigt varit skönt att inse hur livet går runt ändå, trots att Bloglovin’ och Instagram svämmar över av olästa inlägg.

På yogamattan rabblar jag JapJi och låser upp hjärtat, men fuskar med kriyorna. Gör egentligen ingen, bara något som i bästa fall påminner om Basic spinal series, men försöker boosta med en högkvalitativ kriya (alla är förstås det) åtminstone en eller två gånger i veckan. Good enough. Sat Nam.

Annonser

9 reaktioner på ”inte helt kalibrerat.

 1. Kan bara säga – stark igenkänning!
  Det är good enough.
  Hoppas att du haft en härlig helg!
  Kram <3

 2. Jag jobbar nog fortfarande på min kalibrering… Hm?
  Men såå glad att du verkar hitta mer rätt. :-) ❤️

  Kram M

  • Livslångt jobb att få ordning på kalibreringen :)
   Kram och så hoppas jag du får massa härliga stunder i naturen ♥ (inte minst för kalibreringens skull, fniss)!

 3. Känner igen så mycket, ofta har jag så mycket att skriva om efter min lunchpromenad men sen får jag det aldrig på pränt. Men jag gillar att skriva på min blogg fortfarande tänker att den liksom är en fin rutin för mig. Även hög igenkänning på att jobba hemifrån, jag gör ju det ibland och det kräver verkligen disciplin att hålla sig vid datorn och inte springa runt och plocka, och jag ska bara grejor. Jag brukar sätta på en bra podd då är det lättare att sitta still. Men härligt att du njuter och Jap ji saknar jag nu. Kram

  • Disciplin it is! Samtidigt så himla skönt att få lufsa runt i mysbrallor och håret får se ut hur det vill, för mej är det en enorm befrielse – tycker ju inte riktigt om att behöva ”klä upp mej” :)
   Ja, JapJi går verkligen på djupet just nu, känns fint och väldigt ovant, Sat Nam!
   Kram!

 4. Kan livet bli kalibrerat? Mer än möjligtvis en kort stund? Jag tror att det gäller att hitta ett lagom kaos och inte vara rädd för det.
  Kram på dig!

  • Inte helt kalibrerat nej, men jag är lite så att när det känns som att allt är i otakt och att jag inte riktigt hittar balansen mellan arbete/liv/vila så blir jag orolig ända in i själen :) Som nu tex. när nya jobb helt vänt upp och ner på allt, på ett bra sätt, men ändå. Känner som sagt att det för varje vecka blir mer och mer bekant eller ja, kalibrerat :)
   Varm kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s