so mai visar na jaa-ee.

IMG_20171027_140712.jpg

Steg upp extra tidigt imorse. För att verkligen hinna landa i yogan. Vill inte bara rusa igenom min sadhana. Bara get the shit done och borsta dammet av axlarna. Jag vill något mer. Och detta mer fås inte utan investering. I tid, hängivenhet och ganska så mycket viljestyrka.

Har tagit tid att hitta hem igen. Efter sommarens meltdown och höstens alla nya vindar. Så fast just denna vecka varit extra tröttsam (hade gärna sovit dygnet runt) och argbiggan i mej onödigt högljudd, så är det ändå som att jag börjar se struktur igen. Börjar ana konturerna av att vara ute på andra sidan.

Det må vara lite flummigt, men tog ett efterlängtat samtal med mina änglar igårkväll. Man får tycka vad man vill om korten och det går att läsa in så mycket tvivel man vill, men för mej är det en mjuk trygghet och glädje att meditera och sedan låta korten tala. Bara det att få någon ny tanke. Något ord. En känsla som väcks. Det gör att jag går vidare eller ser något jag inte tidigare sett.

Alla medel ska ju vara tillåtna, särskilt de hjälpmedel (aka vägskyltar) vi tilldelas längs med resvägen. Att stanna upp, reflektera. Ens att sitta stilla med sina tankar en stund. Så viktigt. Så nödvändigt.

SABNA JIA KA IK DATA SO MAI VISAR NA JAA-EE
There is only the One, The Giver of All Souls. May I Never Forget Him

Ett mantra som skär genom oro och ängslan. Ett mantra för att överlämna sig, lita på och nå upplevelsen av att vara en del av något större. En väldigt förtröstansfull slinga ur JapJi, själens sång, som varje gång jag reciterar ger mej något att ta med ut i dagen.

Annonser

4 reaktioner på ”so mai visar na jaa-ee.

  1. Det lilla viktiga i livet säger jag, och tycker inte alls att det är flummigt. ;-)
    Stor kram ❤

  2. Jag har ingen änglakortlek men känner att jag nog måste skaffa en nu! Att få något ord som ger en ny tanke istället för de vanliga tankarna som valsar runt, runt. Älsk på Jap Ji och mantrat. Kram♥

  3. Kan man läsa en sån där kortlek på ”håll” eller måste man göra det på plats? Eller kanske t.o.m. med sina egna änglar/kort? *nyfiken*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s