jag loggar ut till årets slut.

IMG_20171115_172245.jpg

Det har legat och grott ett tag. Ändå tänkt att det går över. Men det är nog dags nu, känner jag. För en time out. Bloggen har blivit ett dåligt samvete och jag är inte riktigt på den plats i mej där orden är till för det offentliga. Har ju en bok, som ligger halvfärdig dessutom och den pockar på uppmärksamhet – jag ska ge den det. Sen ser jag. Men för nu. Jag ger mej själv bloggsemester året ut.

may the long time sun shine upon you
all love surround you
and the pure light within you guide your way on
sat nam

Annonser

17 reaktioner på ”jag loggar ut till årets slut.

 1. Jag är med dig! Det ska inte vara ett tvång att skriva.
  Hoppas att du får tid att ta itu med din bok (ser med spänning fram emot att få läsa en dag :-).
  Önskar dig en härlig ”semester” och hoppas att vi ändå ses någonstans ute i sfären.
  Varm kram <3

 2. Låter klokt. ❤️ ❤️ ❤️
  Min blogg går på halvfart (om ens det), men just nu får det vara så.

  Kram M

 3. Låter riktigt härligt med bloggsemester. Hoppas du finner inspiration och vad du behöver <3 KRAM!

 4. Ja! En bok. Kan inte vänta tills jag har den i min hand ❤️ Vi är ju många som gjort så, loggat ut från bloggeriet. Själv gjorde jag ju det i somras men jag skriver nu igen när andan faller på, inget tvång. Varm kram ❤️

  • Jag vill också ha den i min hand :)
   Känner inte tvång som så, men vill verkligen känna att jag har ett (skriv)flöde och det har jag haft genom åren, men inte nu.
   Kram! ♥

 5. Den boken vill jag ju gärna läsa♥ Kommer sakna dig här och min blogg skriver jag bara på när andan faller på, inget tvång… Vi ses i etern och stor varm kram♥

 6. Njut av din paus och ditt bokskrivande. Och du är alltid välkommen tillbaka när andan faller på. En gång om dagen, en gång i veckan eller en gång om året :)

 7. Bloggar gör man för att det är roligt, och inget annat! Men rent själviskt hoppas jag att du kommer att tycka att det är roligt snart igen. Ha det bra så länge!

 8. Åh kära Nina, min vän i etern sedan flera år. Såklart du ska göra det som får dig att må bäst och inte känna stress och press. Det är det minsta du behöver. Skriv bok (vill inte pressa dig, men så spännande), jobba, yoga, andas. Jag och många finns ju här och säger som Kari, lite själviskt kommer jag att hålla utkik efter dig. Jag beundrar att du haft orken att leverera så klartänkta och djuplodande inlägg fastän du kämpat. Jag har alltid fått så mycket bra tankegods och själsvärme genom dig och är dig evigt tacksam, det ska du veta. Må allra bäst, ha en fin färd mot ett nytt år och allra varmaste kramen från mig. ❤

  • Jag har redan lite fantomkänslor, tankar som poppar upp och jag får en reflex; ”Det ska jag skriva om!”. Tänker och hoppas att det kommer många sådana under min paus, så att jag verkligen får längt tillbaka till bloggandet och får komma tillbaka till en ordsprutande nystart i nästa år :)
   Kram och tack, tack, tack för alla dina eftertänksamheter, kommentarer och hjärtevärmande ord ♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s